Lokacija Novi Sad, ul. Balzakova 15.   tel: Fiksni 021/6362-503 i   Mobilni 064/2223-143
Google+ Obucar Cobanovic Novi Sad Facebook Obucar Cobanovic Novi Sad Youtube Obucar Cobanovic Novi Sad

NAŠE USLUGE

U obućarskoj radnji Čobanović vršimo sve popravke na obući, tašnama i kožnoj galanteriji.
Vršimo zamenu flekica, zamenu poluđona, zaštitu nove obuće sa diskretnim tankim đonovima i petama u širokoj paleti boja i sa raznim vrstama materijala.
Vršimo zamenu glenkova, razna lepljenja i šivenja, zamenu platna na patikama, širenje obuće na profesionalnim kalupima i još mnogo toga.

ZAMENA FLEKICA NA ŽENSKOJ OBUĆI

Na izrazito visokim i tankim štiklama veoma je bitno da su flekice ispravne i od kvalitetnog materijala. Istrošena flekica stvara nestabilnost pri hodu, povlači za sobom mogućnost lomljenja štikle a u ređim slučajevima i lomljenje glenka –metalnog dela u cipeli koji daje čvrstinu obući. U našij radnji koristimo kvalitetne flekice nemačke proizvodnje u više boja (crne, braon, krem i bele).

ZAMENA PETA

Na muškoj i ženskoj obući sa širim štiklama vršimo zamenu potrošenih peta kvalitetnim gumenim materijalima. Kvalitetna guma, sa dosta kaučuka u sastavu, otporna je na habanje, ublažava udarce (ne lupa) i pri hodu stvara osećaj udobnosti. Koristimo i uvek imamo veliki izbor materijala za sve vrste obuće, od tankih, sa sitnom šarom, do grubljih i rapavijih materijala koji se stavljaju na zimsku obuću.

ZAMENA POLUĐONA NA MUŠKOJ I ŽENSKOJ OBUĆI

Imamo veliki izbor materijala i veoma vodimo računa da odaberemo adekvatnu gumenu zaštitu za određenu cipelu. Svakoj cipeli odgovara određeni dezen, debljina i boja. Mi biramo đon da ispuni estetski deo, a da zaštiti cipelu od propadanja. Zaštićen đon kvalitetnom tankom gumom sprečava habanje lica i višestruko produžava vek cipeli.

POSTAVA NA LUB

Kada se istroši postava na lubu obuća postaje neudobna, počinje da žulja i ako se ne reaguje na vreme lub se deformiše i puca. Posedujemo veliki izbor prirodnih koža za tu nemenu tako da zamenom postave na lubu obuća dobija novi kvalitet.

POSTAVA NA PATIKAMA

Na sportskoj obući i patikama uspešno popravljamo ishabani lub. U nekim slučajevima ishaba se i plastika koja daje čvrstinu na lubu. Sve to uspešno rešavamo na način što prvo ojačamo i ispunimo ishabani deo sa kožom, tako da sprečimo dalje deformisanje, a zatim na kožu zalepimo i zašijemo odgovarajući materijal od sunđerastog platna. Tako patika postaje ponovo udobna.

KOŽNI TABANI

Posedujemo veliki izbor odgovarajućih koža za krojenje tabana po meri za svaku cipelu. Ako je ispod tabana neravno to rešavamo tako što ubacimo odgovarajući materijal tipa konit ili celteks.

MENJANJE ŠTIKLI NA ŽENSKOJ OBUĆI

Vršimo uspešno zamenu polomljenih štikli svih oblika, veličina i boja i ukoliko je potrebno dodatno ojačavamo stabilnost same cipele.

ZAMENA CIBZARA

Vršimo zamenu cibzara na ženskim i muškim čizmama, zatim na ženskim tašnama, putnim torbama i raznim torbicama. Imamo veliki izbor kvalitetnih cibzara u raznim dužinama i bojama.

LEPLJENJE OBUĆE

Dešava se da usled kvašenja ili rasušivanja obuće lepilo popusti, pa vršimo prelepljivanje lica za đon. U tu svhu koristimo visoko kvalitetna lepila.

ŠTEPANJE

Posedujemo odgovarajuće profesionalne mašine za šivenje obuće, tako da smo u mogućnosti da odradimo sve vrste štepova na licu obuće. Tako da ukoliko se desi odšivanje na obući ali i na tašnama, rancima i sportskoj opremi, uspešno radimo šivenje.

FLEKA U LICE

Ako se desi da pukne lice na obući, to uspešno i veoma lepo popravljamo. Najčešče obuća puca sa strane gde se i najviše savija stopalo, pa ubacivanjem kože u unutrašnjost cipele popunjavamo puknuti deo.

ŠIRENJE OBUĆE NA KALUPU

Imamo profesionalne kalupe za širenje obuće, raznih oblika i sa dodacima u slučaju čukljeva.


PRIPREMITE OBUĆU ZA JESEN I ZIMU

Sa prvim jesenim danima i sa prelaskom sa letnje na jesenju obuću, naš savet je da se obuća blagovremeno pripremi za vlažnije vreme.
Da bi obuća ostala udobna i suva bitno je obratiti pažnju na sledeće:


Nase usluge Nase usluge