Lokacija Novi Sad, ul. Balzakova 15.   tel: Fiksni 021/6362-503 i   Mobilni 064/2223-143
Google+ Obucar Cobanovic Novi Sad Facebook Obucar Cobanovic Novi Sad Youtube Obucar Cobanovic Novi Sad

SAVETI

Evo nekoliko korisnih saveta, kako da Vaša obuća ostane lepa i udobna.

• Potrebno je redovno čiščenje, održavanje obuće određenim sredstvima, kako biste zadržali udobnost, formu, lepotu i produžili vek trajanja.

• Obuća prvenstveno mora biti suva, a za način čišćenja obuće se opredelite u zavisnosti od vrste kože i same obuće. Sušenje obuće se mora odvijati prirodnim putem, a nikako pored toplotnih izvora kao što su radijatori, peći i grejalice. Prirodnim sušenjem omogućavate da obuća može da diše i na taj način joj produžavate vek trajanja.

• Osnovna sredstva za negu i održavanje obuće su četka za cipele, krema za obuću, gumica za cipele, sprej za obuću i impregnacioni sprej.

• Bitno je napomenuti da se hemijska sredstva u vidu spreja i krema nanose na potpuno suvu i čistu obuću i to u tankom sloju. Posle određenog vremena potrebno je odstraniti višak kreme četkom ili pamučnom krpom da bi se vratio sjaj obući i sprečilo stvaranje naslaga. U dužim periodima, van sezone kada se obuća ne koristi, da bi zadržala svoj oblik poželjno je u obuću ubaciti kalup koji drži ispravljen oblik lica, a umesto kalupa može biti dobra zamena i zgužvana hartija.

• Redovnim održavanjem obuće kod vašeg obućara produžavate vek trajanja i lepotu obuće.

• Svi potrošeni materijali na petama i đonu mogu se zameniti. Blagovremenom zamenom potrošenih materijala sprečava se deformisanje lica.

• Kod obućara mogu se zameniti potrošeni tabani i postava na lub i još mnogo toga što utiče na udobnost obuće.

• Takođe može se vratiti sjaj lica poliranjem pojedinih vrsta kože.


PRIPREMITE OBUĆU ZA JESEN I ZIMU

Sa prvim jesenim danima i sa prelaskom sa letnje na jesenju obuću, naš savet je da se obuća blagovremeno pripremi za vlažnije vreme.
Da bi obuća ostala udobna i suva bitno je obratiti pažnju na sledeće:

Kvalitetnom zaštitom poluđona i peta sprečava se deformisanje obuće, obuća postaje udobnija i otpornija na habanje, a samim tim dugotrajnija i lepša.
U obućarskoj radnji “Čobanović” u Novom Sadu, na adresi Balzakova 15, spremno vas očekujemo za sve vaše zahteve i potrebe.
Iskustvo i tradicija preko 30 godina garant su naših kvalitetnih usluga.